24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

036 - 203 1001

Riolering

Riolering AlmereVoor alle werkzaamheden aan de riolering bent u bij ons loodgieter en installatie bedrijf aan het juiste adres. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor het inplannen van afspraken en het uitvoeren van werkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over een 24 uur riool spoedservice. Direct met spoed een riool specialist nodig omdat het riool lekt, verstopt zit of omdat u stankoverlast heeft uit de riolering? Bel dan ons servicenummer en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

De loodgieter Almere service werkt uitsluitend met goed opgeleide, professionele vakmensen samen. Naast riolering specialisten beschikken wij ook over loodgieters, cv monteurs en dakdekkers. Direct een goede vakman nodig? Bel 036 – 203 1001 en plan direct een afspraak in met de loodgieter Almere service.

Riolering Almere 24 uur spoed

De riolering Almere 24 uur spoedservice is dag en nacht, 7 dagen in de week te bereiken en altijd snel aanwezig bij noodgevallen. Zit het riool verstopt, of lekkage aan het riool? Wij kunnen in de meeste gevallen de problemen van binnenuit oplossen. Slopen, breken en graven is dan ook meestal niet nodig!

Riolering Almere 24 uur spoedHiervoor beschikken wij over specialistisch gereedschap, zo hebben wij camera inspectiesystemen die wij het riool of of uw afvoer in laten gaan om van binnenuit de afvoerbuizen en de riolering te controleren. Door middel van deze camera systemen kunnen wij exact in beeld brengen waar het probleem zit, waardoor deze veroorzaakt wordt en hoe wij dit probleem het beste kunnen aanpakken.

Daarnaast hebben wij voor het ontstoppen speciale ontstoppingslansen en ontstoppingsveren. Hiermee kunnen wij in vrijwel alle gevallen de afvoer of het riool ontstoppen zonder schade aan te brengen aan leidingwerk en afvoerbuizen en zonder te hoeven graven of breken.

Vragen of direct een afspraak inplannen met onze loodgieter Almere spoed service?
Bel: 036 – 203 1001.