24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

036 - 203 1001

Ontstoppen

Ontstoppen AlmereUw toilet verstopt, afvoer verstopt of een verstopping in de badkamer? Onze loodgieter Almere 24 uur service staat dag en nacht voor u klaar bij verstoppingen. Onze ontstoppen service kan al binnen 30 min. aanwezig zijn bij noodgevallen.

Wij werken met professionele monteurs en beschikken over de modernste apparatuur op uw riolering, afvoer of hemelwater afvoer te ontstoppen. Denk hierbij aan ontstoppingslansen, ontstoppingsveren en camera inspectie systemen om goed in beeld te brengen waar een verstopping zich bevind en wat de beste manier is om dit te ontstoppen.

Direct contact met onze ontstoppen Almere service? Bel 036 – 203 1001.

Ontstoppen zonder te breken

Wij kunnen in vrijwel alle gevallen een verstopping op lossen zonder te breken. Dit omdat wij beschikken over speciale ontstoppingsveren, ontstoppingslansen en camera inspectie systemen. Met deze gespecialiseerde ontstoppingsgereedschappen kunnen wij de verstopping van binnenuit oplossen. Hierdoor is slopen en breken vrijwel nooit nodig! Dit scheelt in de kosten, tijd en natuurlijk in het nawerk.

Is een verstopping niet van binnenuit op te lossen, dan kunnen wij door middel van het camera inspectie systeem exact in beeld brengen waar de verstopping zich bevindt. Op deze manier hoeven wij niet een hele wand open te breken, de volledige vloer open te werken of een complete straat open te graven, maar kunnen we exact op het punt waar de verstopping zich bevind aan het werk gaan.

Met spoed een erkende loodgieter nodig? Bel 7 dagen in de week, 24 uur per dag ons servicenummer 036 – 203 1001.

Loodgieter Almere ontstoppingsdienst

Loodgieter Almere ontstoppingsdienstOnze ontstoppingsdienst Almere is 7 dagen in de week geopend, voor noodgevallen zijn wij ook in de avonden en zelfs in de nachten bereikbaar. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke verstoppingen, groot en klein. Denk hierbij aan de volgende problemen:

  • riool verstopt
  • afvoer verstopt
  • goot verstopt
  • bad verstopt
  • verstopping in de badkamer
  • verstopping in de keuken

Direct met spoed een erkend vakman nodig? Bel onze loodgieter Almere ontstoppingsdienst.
Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem snel, goed en professioneel op te lossen.