24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

036 - 203 1001

Installatie

Installatie AlmereInstallatie werk laten uitvoeren in Almere? De loodgieter Almere service is 7 dagen in de week bereikbaar en kan alle mogelijk installatie en onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor alle denkbare klussen groot en klein. Wilt u een mengkraan laten vervangen, nieuw sanitair laten plaatsen of wilt u uw complete badkamer laten renoveren? Bel en maak direct een afspraak of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Met spoed een installateur nodig? Is de toiletpot gebroken, wasbak kapot, problemen met de cv installatie of problemen met mechanische afzuiging? Voor alle noodgevallen is de loodgieter en installatie service in Almere 24 uur per dag bereikbaar. Wij beschikken over goed opgeleide, professionele dakdekkers, cv monteurs en loodgieters. Bij spoedgevallen komen wij direct naar u toe en kunnen al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Direct contact met de loodgieter Almere service? Bel 036 – 203 1001.

Installatie en Loodgieter Almere 24 uur service

Loodgieter Almere serviceOnze Installatie Almere 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor alle noodgevallen. Wij werken uitsluitend samen met erkende installateurs en vakmensen. Schakelt u onze loodgieter en installatie service in, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave om verassingen achteraf te voorkomen.

Omdat wij uitsluitend met goed opgeleide, erkende vakmensen werken kunt u er altijd 100% op vertrouwen dat als u ons inschakelt de werkzaamheden goed, vakkundig en professioneel worden uitgevoerd. Wij verlenen dan ook ten alle tijde garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en de geleverde producten.

Direct met spoed een installateur nodig of zoekt u een goede vakman maar heeft dit geen haast? Vul dan ons offerte formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op via 036 – 203 1001.