24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

036 - 203 1001

Dakdekker

Dakdekker AlmereZoekt u een dakdekker in Almere? Wij zijn 7 dagen in de week geopend en bereikbaar. Daarnaast hebben wij een 24 uur spoed service voor noodgevallen. Stormschade, daklekkage of problemen met hemelwaterafvoer en dakgoten? Direct een dakdekker spreken? Bel 036 – 203 1001.

Wij werken in de hele regio en komen bij noodgevallen zo snel mogelijk naar u toe. Wij kunnen zowel platte daken als pannendaken herstellen en bedekken. We leveren onder andere Bitumen, epdm, betonnen dakpannen, dakpannen van leisteen, zink en loodwerken leveren en monteren.

Uiteraard werken wij uitsluitend met erkende loodgieters en dakdekkers, schakelt u ons in om een klus uit te laten voeren dan kunt u er dus volledig op vertrouwen dat alle werkzaamheden goed, vakkundig en professioneel worden uitgevoerd.

Loodgieter Almere 24 uur service

Onze loodgieter Almere 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor alle spoedgevallen. Direct een dakdekker, loodgieters, cv monteur of riool specialist nodig? Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en hebben een 24/7 bezetting. Bij spoedgevallen komen wij zo snel mogelijk naar u toe om de problemen snel, goed en vakkundig op te lossen.

Loodgieter AlmereOnze loodgieter 24 uur spoed service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen / ketel storingen
  • daklekkages
  • riool problemen / stankoverlast

Direct contact met de loodgieter Almere service? Bel 036 – 203 1001.