24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

036 - 203 1001

CV Service

CV service AlmereProblemen met uw centrale verwarming of geeft uw ketel een storingscode aan? Onze CV service in Almere is 7 dagen in de week bereikbaar en bij noodgevallen kunt u zelfs 24 uur per dag bij ons terecht.

Lekt er water uit een radiator, heeft u geen warm water of wordt de verwarming niet warm? Bel ons service nummer 036 – 203 1001 en krijg direct één van onze medewerkers aan de lijn om een afspraak in te plannen. Bij noodgevallen komen wij zo snel mogelijk naar u toe en kunnen zelfs al binnen 30 minuten aanwezig zijn om de problemen aan te pakken.

Naast het uitvoeren van spoedklussen en reparaties kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor installatie werkzaamheden. Wilt u een nieuwe cv ketel laten plaatsen in Almere of wilt u een extra radiator bij laten plaatsen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons om direct een afspraak in te plannen.

Loodgieter en CV service Almere

Wij zijn 7 dagen in de week geopend en voor noodgevallen kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf, bij ons zitten verschillende specialisten. Zoekt u bijvoorbeeld een installateur, dakdekker, loodgieter of CV monteur? Bij ons vindt u alle specialisten onder één dak.

Wij beschikken over een eigen 24 uur service en hebben dag en nacht mensen stand-by staan voor noodgevallen. Daklekkage, zit het riool verstopt, of heeft u problemen met uw centrale verwarming? Bel de loodgieter Almere service en wij komen direct naar u toe om de problemen aan te pakken.

Onze loodgieter Almere service is dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 036 – 203 1001.

CV ketel storing

CV ketel storingDe meeste problemen die bij onze cv service binnen komen gaat over een cv ketel storing. In de meeste gevallen is uw cv ketel of hr ketel niet direct stuk als er een storingscode in het display verschijnt. Vaak gaat een cv ketel storing over waterdruk of als er een stroomstoring is geweest zijn veel ketels ook in de war en geven een cv ketel storing aan.

In veel gevallen is een cv ketel storing te verhelpen door een reset. Is de waterdruk te laag, dan is een reset niet voldoende en zou u het systeem moeten bijvullen tot de waterdruk weer op de juiste druk is (vaak rond de twee bar). Blijft de stoing in het systeem, weet u zelf niet hoe u de storing kunt verhelpen? Geen probleem en bel de CV monteur in Almere via 036 – 203 1001.